Izrada sajta

                     

 

Izrada sajta,izrada web prezentacija za vas,web dizajn,izrada web stranica

Stalnim usavršavanjem, velikim iskustvom i praćenjem novih tehnologija u izradi sajtova, pružamo maksimalno kvalitetnu uslugu na polju web dizajna i pisanju seo optimizovanih unikatnih tekstova za vaš sajt.

CMS platforme na kojima izrađujemo web sajtove su pored platformi za društvene medije:

 

Vaš sajt predstavlja i korporativni identitet vaše firme a on treba da bude jedinstven, prepoznatljiv i da ostavlja određeni utisak a to se sve postiže dobrim web dizajnom prilikom izrade sajta koji treba da je optimizovan za trenutnu ili buduću off page seo optimizaciju.

- Iz dosadašnjeg iskustva smo došli do zaključka da izrada dokumentacije odnosno pisanje sadržaja za sajt predstavlja veliki problem većini firmi, iz tog razloga ako nemate vremena ili nemate tačnu ideju šta bi ste napisali o sebi i svojim proizvodima mi taj posao obavlljamo za vas.

 

 

Ako vam je  potreban web sajt, pozovite nas:
+381 60/ 678-80-80;

 

Naše usluge

Ko je na mreži: 9 gostiju i nema prijavljenih članova

apachelinuxmysqljoomlawordpressdrupalmagento

 

Izuzetan tim mladih ljudi saradnja sa njima nam je pomogla u pokretranju jednog sektora našeg poslovanja u posao za koji su ovi fantastični momci uradili SEO optimizaciju. Preporuka !

 

- Miloš Novaković "Eurolift IE"

Već dugo sarađujemo sa ovom fantastičnom agencijom, prezadovoljni smo njihovim uslugama čak i urade više nego što se dogovorimo. Svaka preporuka!

- Ilija Kosovac "Elpos d.o.o."

Kontakt

SEOs Internet Marketing agencija

Slanački put 11, Višnjička Banja 11060 Beograd

+381 11/299 44 72

+381 60 678 80 80