On-Page SEO

                     

 

on page seo optimizacija

On page SEO su tehnike koje mogu da se menjaju i kontrolšu na samom web sajtu prlikom i nakon izrade web sajta, bilo bi pošeljno pre nego što počne da se radi off page optimizacija sajta.

One imaju ogroman uticaj na rezultate na SERP,  kada je dobro urađena on-page optimizacija, ona dramatično utiče na vaše rangiranje u veoma kratkom vremenskom roku u poređenju sa off page seo-om uključujući i socijalne signale koji mogu da oduzmu više vremena da bi se videli pozitivni rezultati kampanje.

Kada se rade tehnike SEO optimizacije na stranici morate da pratite rezultate  o svakoj promeni veoma pažljivo, kako bi ste uočili promene koje ste uradili i koje prave najviše pozitivne ili negativne razlike u vašem rangiranju i pozicioniranju sajta i da pravovremeno reagujete.

On-Page tehnike koje mi koristimo:

Ovo su neke od najčešćih tehnika koje radi stručni tim iz agencije  SEO optimizacija SEO Srbija koje trebaju da budu uključene u svaki SEO projekat prilikom izrade web sajta čemu posvećujemo najviše vremena . Postoji toliko mnogo različitih tehnika, strategija i taktika koje se koriste u SEO kampanjama narojaćemo  ključne tačke bez kojih se ne može započeti nijedan projekat:

 Meta tagovi

Meta naslovi , meta descriptions i meta keywords, čine meta podatake koje treba uneti pojedinačno za svaku web stranicu na sajtu kada se radi SEO optimizacija sajta.

Ovaj podatak skraćeno govori pretraživacima o čemu govori sadržaj stranice, to je otprilike uvod, koji će biti ono što Google čita pre nego što nastavi da čita ostatak web stranice.
Takođe meta podaci su informacije koji se prikazuju  na rezultatima pretrage. Tako da služe i da reklamiraju vaš sajt i na osnovu toga potencijalni klijenti odlučuju dali će doći na vašu web stranicu ili ne odnosno povećava se procenat klikova ka vašem sajtu u odnosu na broj prikazivanja. ( CTR )
META podaci treba  META description treba da bude odgovarajući odraz vaše web stranice, i urađena izrada i dizajn sajta za zadovljstvo korisnika.

Zaglavlja i “Bold-ovane" Ključne reči:

Identifikovanje zaglavlja i podebljane reči u okviru web stranice govori pretraživacima o čemu je  tema sadržaja i na koje najvažnije ključne reči da obrate pažnju kada se radi SEO optimizacija na sajtu.

Zaglavlja definišu temu sadržaja:

  • tako tag h1 će biti glavna tema

  • h2 i h3 su pod-tema u okviru te glavne teme

baš kao što je struktura menija. Sadržaj treba da sadrži više ključnih reči da dobije optimium gustine ključnih reči i ove ključne reči treba da budu tako raznolike da ne bi bile označene kao spam text.

Čist, izvorni kod:

Kod, svake web stranice  na sajtu mora da bude čist prilikom izrada sajta , da bi paukovi (crawlers) pretraživača bili u stanju da lako puze po sajtu. Treba da se osigura da su sve W3C greške očišćene.

W3C je servis validacije koda koji prikazuje sve glavne greške kad se radi izrada web stranica, koje će sprečiti pretraživace da puze po vašem sajtu nesmetano. Takođe, bilo koji stilovi ili JavaScript kod će takođe biti zagušenje i treba ih ukloniti da se poveća čist HTML kod.

 

Ukoliko vam treba On page SEO optimizacija sajta , pozovite nas: 
+381 60/ 678-80-80; +381 11/ 357 02 17;

Naše usluge

Ko je na mreži: 6 gostiju i nema prijavljenih članova

apachelinuxmysqljoomlawordpressdrupalmagento

 

Izuzetan tim mladih ljudi saradnja sa njima nam je pomogla u pokretranju jednog sektora našeg poslovanja u posao za koji su ovi fantastični momci uradili SEO optimizaciju. Preporuka !

 

- Miloš Novaković "Eurolift IE"

Već dugo sarađujemo sa ovom fantastičnom agencijom, prezadovoljni smo njihovim uslugama čak i urade više nego što se dogovorimo. Svaka preporuka!

- Ilija Kosovac "Elpos d.o.o."

Kontakt

SEOs Internet Marketing agencija

Slanački put 11, Višnjička Banja 11060 Beograd

+381 11/299 44 72

+381 60 678 80 80